Tlf.: 4099 9919

Erhverv

Smede og Montage opgaver i hele Nordjylland!

Vi kan være behjælpelig med en bred vifte af services. Vi udfører alle former for smede- og montageopgaver, små som store. Inden for svejsning mestre vi CO2, elektrode og tig i både sort stål, aluminium og rustfrit stål. Vi hjælper gerne med tegninger, idéer, beregning og udviklingen af produkter. Vi tilbyder døgnservice og tilkalder vagt til både små og store virksomheder inden for reparationer af maskiner, både hydraulisk og mekanisk. Vi holder til i Hjallerup, men dækker hele Nordjylland.

Aalborg Smeden rummer både et smedeværksted og et maskinværksted. I smedien har vi alle nødvendige maskiner, og vi kan lave stort set alt inden for smedefaget. Maskinværkstedet har drejebænk og fræser og vi udfører her dreje- og fræsearbejde af enhver art, her i blandt renovering og fremstilling af hydrauliske cylindre, aksler mv. Vi kan desuden være behjælpelig med montering og afmontering af hydraulikcylindre.

Vi har nogle af landets bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tager gerne ud for at give professionel rådgivning og lave et uforpligtende tilbud.

Aalborg Smeden